About me

"...내가 미숙을 중지 숙성 사람을 필요로하지 않는다 .. 내가 필요가 타고 할 수있는 사람이며, 성숙한 나를 이해... 무스타파 n mE"

Sunday, 19 September 2010

liNkiN pArk - a th0usanD sunS







Linkin Park‘s newly announced album, ‘A Thousand Suns’, has just had its complete tracklist annouced!

Below is the complete tracklist:


  1. The Requiem
  2. The Radiance
  3. Burning In The Skies
  4. Empty Spaces
  5. When They Come For Me
  6. Robot Boy
  7. Jornada Del Muerto
  8. Waiting For The End
  9. Blackout
  10. Wretches & Kings
  11. Wisdom, Justice, And Love
  12. Iridescent
  13. Fallout
  14. The Catalyst
  15. The Messenger
So, what do you think about Linkin Park’s new album? How do you like the album cover art?

Wednesday, 15 September 2010

شلآمت هاري راي عيدالفطري

dah lm x update blog nih...maklumla, sibuk sambut hari raya...hehe... rasenye xterlambat untuk ucapkan شلآمت هاري راي عيدالفطري kpd semua muslimin n muslimat seantero dunia... 



Wednesday, 8 September 2010

bAck t0 n0rmaL

Alhamdulillah, semuanya kembali seperti sedia kala...tuhan hanya ingin menduga hambanya...hehe... kecut gak siot, mn la tau...berpanjangan....fuhhhh...lega...hope u will always happy with me...sometimes, mmg la ade sikit salah faham..maklumla, masih lg dlm proses mengenali hati budi masng2... i hope..really2 hope, kite leh same2 mengharungi liku2 yg mendatang...hingga hujung nyawa... coz i really love u... 






Deras kau berlari
Mengejar mimpi yang tak pasti
Ada lara
Teristimewa dalam jiwa
Tak mampu melangkah
Saat tersedar yang pasti diri tak nyata

Tanpa kusedari
Terasa diri menyendiri
Tanpa kata
Berbicara dalam jiwa
Tak mampu melangkah
Saat tersedar yang pasti diri tak nyata

Terbang jauh mencari
Biru langit yang tercipta
Demi anganmu

Tetap langkah kakiku
Deras berlari mengejarmu
Demi anganku

Kau kota janjimu dulu
Biar bersama selamanya
Kupinta hanya darimu
Cintailah aku Seadanya

Sunday, 5 September 2010

mEmbaWa diRi

Pagi tadi cuaca agak mendung, hujan renyai2, memang sesuai lah kalau nak tido balik lepas subuh, memng itu dh jd kebiasaan pn pd aku..haha...tapi entah kenapa rase nak kuar lak pagi2 tu...nak hirup udara segar kat luar...di tepi tasik...mcm best je..aku lebih suke kuar sorang2 membawa diri mencari ketenangan... membawa hati yang luke..cheewahh...xde maknenyer...saje mencari kedamaian dalam hati...

mengenangkan ade insan yang sedang terluke, tp entah ape yg ade di dlm hati die pn aku xtau... mcm besar sgt je problem tu... mngkin aku jenis yg xambik kesah sgt...aku bukn insan yang reti buat2 romantis, aku jenis yg spontan je, just be me...kalau die xbgtau, aku akn tunggu smpai die rase nk bgtau, kalau xnak terpulanglah,kann... mngknkah aku akan serik kali ini kalau hubungan aku terputus lagi buat kali keduanye??? mungkinkah ade lagi rase cinta itu dlm hati ku pabila semuanya musnah??? hanya Allah yang lebih mengetahui...

aku memang bukan insan yang kaya, pendidikan pn xberapa bagus, lagi2 keje yg aku buat pn cukup2 makan, so aku faham akan situasi aku yang serba kekurangan... dan aku gak faham kalau aku ditinggalkan... apepun aku xkan berputus asa dengn kehidupan yg aku lalui...aku yakin dugaan dan rintangan yang aku lalui ada hikmah disebaliknya...

buKe p0sE denGan aDik2

mase cuti last week, sempat gak lah g shopping kat teluk intan... adik beli seluar jeans, songkok n t-shirt raye...aku tolong bawak diorang je...pastu boke pose kitorang singgah kt kfc, kononnye nak rase shrimp hot n spicy tu...agak menegecewakn la, dahla kecik 3 ketul je...mcm xberbaloi je...huhu...

buKe p0sE dengAn mEmbeR2 laMe

walaupun aku orang trakhir yang diberitahu pasal majlis iftar nih, aku x kecik ati pun, at least diorng mash ingat lg kt aku...ni yang buat aku sayang kt korang semua...haha... seperti tahun2 lepas gak, tempat favorite BBB kene serbu...disebbkan aku blk keje plg awal, aku la yg kene cari tmpt n booking dgn kak ude...memang best melantak tak ingat....sempat gak posing..hehe... tapi gambr nazri n kwn die xsempt lak nk amek, cepat sgt diorng balik...soryla ek...

adVErt